BABIĆ d.o.o. JABLANICA

Babić d.o.o. Jablanica je firma koja postoji i operiše na prostoru Hercegovačko-neretvanskog kantona od 1995 godine. Već 20 godina uspješno poslujemo u poslovima izvođenja građevinskih objekata visokogradnje i niskogradnje.

Babić d.o.o. svakodnevno teži  novim i naprednim metodama i sistemima gradnje, kao i ažuriranjem i opremanjem operativnog sektora firme.
Firma operiše u tri sektora građevinske industrije: prodaja građevinskog materijala, projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje i izvođenje svih vrsta saobraćajnica i drugih tipova građevinskih objekata.

  • Prodajni sektor pokriva širok  asortiman građevinskog materijala, značajnim lagerom i mogućnošću dogovora o nabavci i isporuci materijala koji ne budu u trenutnoj ponudi ovog sektora.
  • Projektni biro kao sastavni dio firme vrši sve interne projektantske zahtjeve, a takođe nudi i projektovanje objekata visokogradnje spoljnim saradnicima.
  • Sektor visokogradnje ostvaruje značajne uspjehe u izgradnji objkata ovog tipa, te plasmanu istih na tržištu nekretnina.

Referensna lista seže od objekata niskogradnje: širokog spektra lokalnih, regionalnih, magistralnih  i puteva višeg značaja, do objekata visokogradnje  koji sa ponosom stoje i predstavljaju rezultate dugogodišnjeg rada.

Objekti koje želimo pomenuti ovom prilikom su: stambeno-poslovni kompleks Partizansko u Jablanici, zatim objekat  Epsilon u Sarajevu, stambeno-poslovni objekat Pivnica u Konjicu, stambeno-poslovni objekat B2E u Mostaru i novi projekat Babić d.o.o. Jablanica stambeni objekat Zalik u Mostaru.

Babić d.o.o. kao siguran poslovni partner nudi kvalitetnu izvedbu, efikasnu nabavku i isporuku, kao i pravovremeno projektovanje svih zahtjeva koje klijentela postavi pred nas.