Stambene jedinice su opremljene prema svim standardima projektovanja i gradnje, kao i svim potrebnim zahtjevima moderne porodice. Pored standardnog opremanja objekata sa sanitarnim čvorovima i kuhinjama, stanovi dobivaju sve neophodne telekomunikacijske instalacije itd.

S.O. Zalik pruža svojim korisnicima i zatvorenu garažu sa odvojenim garažnim jedinicama koje su u ponudi zajedno sa stanovima,te otvorenim parking prostorom na platou lokacije i uz sami ulaz u garažu. Objekat je podjeljen na dvije lamele koje su opremljene liftovima i prostranim i osvjetljenim stepeništima.

Sve jedinice imaju prateće otvorene površine u vidu balkona ili lođa, a veličine stanova se kreću prema broju spavaćih soba od garsonjere do trosobnih stanova. S.O. Zalik ima projektovanu spratnost G+P+5 i u jednom dijelu G+P+6. Planiranu garažu, otvorene parking prostore, stambene jedinice potpuno opremljene, sa atraktivnim pogledom na grad Mostar sa kvalitetnom lokacijom u odnosu na centar garada i drugih karaterstičnih i atraktivnih lokacija u Mostaru.


Investitor i izvođač radova je GTP „Babić“ d.o.o. Jablanica